Kehut ja kommentit

Sture

Maarit/Afe - Auli/Gitte 1.12. Ottelu oli mielenkiintoinen, vauhdikas ja vaihteleva. Kaikilla oli hyvä kämmen mikä toi jokaiselle pisteitäkin, Ottelu oli sangen tasaväkinen ja monta peliä ratkaistiin vasta no add-pisteellä. Auli ja Gitte tekivät ottelun alussa tukittain paljon virheitä ja olivat jo häviöllä 5-0, mutta nousivat erän lopussa ja tilanne jännittyi. Erä meni kuitenkin hyvällä lentolyöntiratkaisulla Maaritille ja Afelle 6-3. Toinen erä olikin alusta lähtien tasaväkisempi, mutta Maarit ja Afe pääsivät vähitellen johtoon eivätkä siitä enää luopuneet.
Onnistuneella verkkopelillä oli suurin merkitys lopputulokseen. Maarit viljellee aina välillä kämmenellä ulossuuntautuvia sivukierteisiä lyöntejä joihin vastustajat helposti menevät ansaan. Näin nytkin tapahtui, vaikka vastapelaajat vähitellen oppivat olemaan tarkkoja niiden palauttamisessa. Tennispelaajina Maarit ja Afe ovat varsin kokeneita ja ovat pelanneet aikoinaan paljon sarjaotteluja.
Ei muuta kuin verkkopeliä pitää vielä vaan parantaa niin hyviä tuloksia syntyy.